La vie en rose: cu noua ei ţinută, Simona Halep a jucat perfect în primul meci de la Doha şi s-a calificat în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut cu bine peste primul ei meci după finala de la Australian Open. În turul doi la Doha, Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova în două seturi, scor 6-3, 6-0!

A fost 6-3, 6-0 pentru Simona Halep în meciul cu Ekaterina Makarova, turul doi la Doha. Partida s-a jucat în sens unic, românca fiind în controlul jocului de la un capăt la altul, iar după 72 de minute conturile erau încheiate.

În optimile de la Doha, Simona Halep o va întâlni pe Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-4, 6-1. Scorul întâlnirilor directe Halep - Sevastova este 5-3, Simona câştigând ultimele patru confruntări, printre care şi finala de la Bucureşti din 2016, scor 6-0, 6-0!

Contra Makarovei, Simona a purtat pentru prima dată noul echipament Nike. A fost aceeaşi ţinută roz pe care au o au şi alte jucătoare sponsorizate de Nike, precum Kvitova sau Svitolina. 

"Mă bucur că am revenit la Doha şi am jucat în faţa voastră. Sunt fericită că am putut câştiga acest meci, era cu adevărat important. Nu sunt într-o stare perfectă, dar sunt aproape. Trebuie să fiu încrezătoare că totul va fi ok în turul următor, în următoarele meciuri. Am făcut un turneu mare în Australia, sunt puţin supărată că nu am putut să-l câştig, dar continui să muncesc şi poate voi putea juca o nouă finală şi poate o să o câştig. Ador aces turneu, a fost una dintre cele mai importante victorii când l-am câştigat Sper să joc un tenis mai bun aici şi să câştig câteva meciuri", a declarat Halep, la interviul de pe teren. 

Citeşte şi

WTA Doha: Sorana Cîrstea e în optimi după o victorie mare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite