La Steaua începe curăţenia! Toţi atacanţii sunt pe făraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desen realizat de Vali Ivan
Desen realizat de Vali Ivan

Niciun atacant din lotul Stelei nu se simte prea bine în aceste momente. Toţi sunt pe punctul de a fi daţi afară de la Steaua de Gigi Becali.

Remiza Stelei la Târgu Jiu i-a căzut greu patronului Gigi Becali, care a găsit principala problemă a Stelei: atacantul. Bossul din Pipera le-a găsit nod în papură celor trei jucători ofensivi care au evoluat cu Pandurii.

Despre MIhai Costea: "L-a stors de puteri fata aia. L-a distrus! Nu mai are vlagă. Nu mai îmi trebuie"

Despre Tatu: "Nu e un marcator"

Despre Rusescu: "Nici pe el nu mai pot să mă bazez"

Becali nu are o părere prea bună nici despre ceilalţi jucători ofensivi, Machado şi Nikolici. "Cu Machado m-am ţepuit", crede Becali, iar pe muntenegrean nu va plăti Timişoarei clauza de 800.000 de euro pentru a-l cumpăra definitiv.

Ce au făcut cei cinci atacanţi ai Stelei în acest an? 

Leandro Tatu a jucat titular în toate meciurile din 2012, dar nu a dat niciun gol. Are 8 luni de când nu a mai înscris  niciun gol pentru Steaua. Mihai Stoica a avut de ales în vara trecută între Tatu şi Sougou, preferându-l pe brazilian. Sougou a ajuns la CFR, unde a dat 6 goluri şi 9 pase de gol în 22 de meciuri. Tatu are doar 2 goluri şi nicio pasă de gol.

Mihai Costea are apariţii sporadice în tricoul Stelei. Cu Mioveni şi Târgu Mureş  n-a fost în lot,  cu U Cluj, Mediaş şi Astra n-a fost folosit, iar cu Pandurii a fost itnrodus în minutul 84. Gigi Becali a plătit 1,4 milioane de euro când l-a adus de la Craiova.

Raul Rusescu rămâne omul de gol al Stelei. Are trei reuşite în acest an în campionat, cu Mioveni, Astra şi "U" Cluj. Totuşi, nu a mai înscris în ultimele trei meciuri.

Nikolici şi Machado au jucat puţin în 2012 şi nu au dat niciun gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite