La un pas de o nouă tragedie. Ţîru de la FC Voluntari a rămas întins pe gazon timp de 10 minute, după ce i s-a făcut rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Ţîru
Bogdan Ţîru

Liga I a fost la un pas de o nouă tragedie, după decesul lui Patrick Ekeng. Fotbalistului Bogdan Ţîru de la FC Voluntari i s-a făcut rău la finalul meciului cu CSMS Iaşi şi a rămas întins pe gazon aproximativ zece minute. El s-a resimţit serios în urma efortului depus.

Titular în meciul de luni, Ţîru a rămas întins pe gazon preţ de 10 minute, timp în care a primit ajutor din partea medicului echipei. Acesta i-a făcut o injecţie pentru ca apoi, văzând că lucrurile sunt sub control, să îl transporte pe jucător la vestiare pentru investigaţii suplimentare.

Conform DigiSport, în acest moment starea fotbalistului împrumutat de la Viitorul este stabilă, problemele acuzate venind ca urmare a efortului foarte mare depus. FC Voluntari a fost învinsă, scor 2-1, de CSMS Iaşi, în meciul de pe teren propriu, din etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

Vineri seară, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă. Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului. El era căsătorit şi avea o fetiţă de doi ani, a relatat News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite