La Madrid se simte frica de Barça

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La umbra celor patru goluri marcate în tur, era normal ca Real Madrid să nu forţeze nota pe „White Hart Lane", cu Tottenham.

 „Am practicat exact jocul de care aveam nevoie", a spus Jose Mourinho la final, lăsând de înţeles că echipa sa a intrat de mult în priză pentru cele patru „finale" cu Barcelona. Practic, tot sezonul albilor va fi decis de această serie fără precedent în istoria „El Clasico" şi cu siguranţă că Mourinho şi-a imaginat alt scenariu. „Jos pălăria pentru Barcelona, e o echipă de top. Când joacă bine câştigă şi când nu joacă bine, tot câştigă", a adăugat portughezul. Fără să vrea, teama şi respectul pentru echipa care-l umilea în turul campionatului, cu 5-0 pe „Camp Nou", l-au trădat.

Deşi se ascund în spatele valorii, jucătorii Realului se tem şi ei de cvadrupla confruntare cu „extratereştrii" lui Guardiola. „Nu sunt de pe altă planetă, sunt ca şi noi, printre cei mai buni din lume", a bravat Cristiano Ronaldo. Mai calculat, Xabi Alonso face în schimb apel la puterea fricii: „Acum asta e, pe ei".

Programul celor patru „El Clasico"

Data    Ora/televizare    Meci    Competiţie
16 aprilie    23.00/Digi Sport    Real Madrid - Barcelona    Primera Division, etapa 32
20 aprilie    22.30/Digi Sport    Barcelona - Real Madrid    Cupa Regelui, finala
27 aprilie    21.45/TVR 1    Real Madrid - Barcelona    Liga Campionilor, semifinale, tur
3 mai    21.45/TVR 1    Barcelona - Real Madrid    Liga Campionilor, semifinale, retur

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite