La Mulţi Ani, „U” Cluj!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A „îmbătrânit” Clubul Sportiv Universitatea Cluj! Are 93 de ani. Vestea nu pare a fi bună la prima citire. Personal, o consider bună fiindcă „U” a rămas mereu tânăr sufleteşte, chiar dacă, de-a lungul anilor, culorile alb-negru au fost purtate  de mai multe generaţii de sportivi şi de sportive.

Rezultatele au fost fluctuante, conform unei legi nescrise a sportului care spune că nu poţi fi totdeauna învingător. A existat însă o constantă în evoluţia clubului clujean: tehnicienii care s-au ocupat de pregătirea alb-negrilor în toate sporturile. Cu respect pentru meseria căreia i s-au dedicat, au format nu numai muşchi, ci şi caractere. Sunt  numeroase exemplele de „U”-işti care s-au realizat în viaţă, devenind medici, ingineri, profesori.

Sunt mulţi oameni care iubesc Universitatea Cluj, pentru că la acest club a existat mereu un climat sănătos, o ambianţă sportivă în care s-a făcut şi educaţie sportivă.

Îi salut cu respectul cuvenit pe reprezentanţii Universităţii Cluj de ieri şi de azi şi sper ca în această lume a sportului, plină de izbânzi, de tentaţii şi de greşeli, ei nu vor uita niciodată regulile moralei şi vom sărbători împreună centenarul clubului.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite