La un an după ce a mărturisit că i-a luat capul unui neamţ, Ioan Becali insistă că s-a purificat de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tip controversat, cu imagine de gangster, Giovanni a dezvăluit că s-a schimbat radical, datorită unor paşi pe care i-a urmat în Săptămâna Mare.

Se spune că oamenii nu se pot mai schimba foarte mult, după o anumite vârstă, însă Ioan Becali ţine să demonstreze contrariul. 

În aprilie 2012, agentul de jucători a şocat România, după ce, într-o intervenţie televizată la GSP TV, s-a lăudat că a ucis un om în tinereţe!

„Eu când m-am întors în ţară, am venit cu trei milioane de mărci. A trebuit să plec din Germania, fiindcă i-am luat capul unui miliardar neamţ şi am rămas cu această sumă", a povestit Ioan Becali.

Acum, la un an distanţă, Giovanni, care riscă să facă opt ani de închisoare cu executare pentru implicarea sa în „Dosarul Transferurilor“, are un discurs total schimbat.

Ce a spus?

El a mărturisit că, de Paşte, s-a purificat, după ce a urmat sfaturile vărului său, Gigi Becali.

„Am ţinut tot Postul Paştelui. În Săptămîna Mare m-am împărtăşit, m-am spovedit, iar în Joia Mare am mâncat praz, în Vinerea Mare fasole, iar sâmbăta de dinaintea Paştelui, cartofi prăjiţi. Vreau să vă spun că m-am simţit un alt om după ce am mers la preot pentru spovedanie şi împărtăşire. În duminica Paştelui am renunţat ca toata lumea la post“, a declarat Giovanni pentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite