La 35 de ani, “Diamantul” Florin Cernat are Liga I la picioare. La ce echipe ar putea ajunge decarul de la Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cernat
Florin Cernat

Mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Florin Cernat, a marcat de două ori şi a dat o pasă de gol în victoria cu scorul de 3-0 obţinută în partida de pe teren propriu cu FC Viitorul.

În aceste condiţii, patronul celor de la FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că este interesat de transferul mijlocaşului, în prezent sub contract cu Oţelul Galaţi, precizând că întotdeauna şi-a dorit un jucător de picior stâng la echipă. “L-am dorit pe Florin Cernat în iarnă. În vară, nu ştiu, e secret... glumesc. Normal că îmi doresc întotdeauna un stângaci. El e o soluţie foarte bună pentru noi. Sunt foarte interesat. E un jucător pe care orice echipă şi-l doreşte pentru că dezechilibrează, pasează, e bun în ultimii 30 de metri. Bravo lui, l-am felicitat, sper să îi meargă tot aşa. Să joace cât mai mult, că o fi la noi, că o fi în altă parte, nu e nicio problemă. Dacă nu, nu e nicio problemă, eu îl am pe Ianis, creşte el. Ce să facem? Dar o să găsesc un stângaci, trebuie, pentru că îmi place. Deocamdată nu îl avem. Este Ianis, dar Ianis dă cu ambele. Şi asta mă enervez pe el că dă cu ambele. Glumesc, asta e un lucru bun”, a spus Hagi. Referitor la faptul că Florin Cernat este dorit şi de cluburile Steaua şi Dinamo, Hagi a menţionat că într-un transfer nu contează întotdeauna bugetul. “Nu ştiu dacă mă bat cu Steaua şi Dinamo pentru el, poate mă bat, nu ştiu. Nu contează doar bugetul, contează şi perspectiva. Cernat e un jucător bun, care chiar dacă are vârsta pe care o are, 35 de ani, demonstrează că e în formă”, a adăugat Hagi, care făcea şi el furori în Europa la vârsta lui Cernat, în tricoul lui Galatasaray Istanbul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite