L-au ratat pe Hamza, dar vor să-l repatrieze pe Piovaccari. Steaua este aproape de a-şi recupera golgeterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frederico Piovaccari, golgeterul Stelei în sezonul trecut, nu a fost oprit în lotul Sampdoriei pentru sezonul viitor şi are şanse mari să revină la campioana României.

Steaua l-a dorit insistent pe Hamza, dar până la urmă atacantul tunisian a fost deturnat de Ludogoreţ, viitoarea adversară a roş-albaştrilor din play-off-ul Ligii Campionilor.

Odată abandonată această variantă, Steaua s-a reorientat. Frederico Pivaccari, fostul atacant din sezonul trecut, a intrat în negocieri cu oficialii campioanei pentru o revenire în Ghencea. Cum Samdoria nu l-a păstrat în lot, acesta îşi caută echipă, iar varianta revenirii la Steaua pare cea mai viabilă în acest moment. Site-ul gsp.ro anunţă că fotbalistul şi-a dat deja acordul şi îşi doreşte să revină la Steaua, mai ales că îl tentează să evolueze din nou în Champions League.

Totuşi, Piova este încă sub contract cu Sampdoria, iar echipa lui Gâlcă ar agrea un nou împrumut, pentru încă un sezon, exact perioada pe care se mai întinde înţelegerea atacantului cu gruparea italiană. 

Dacă Sampdoria va fi de acord cu împrumutul, Piovaccari poate reveni la Steaua, urmând a fi trecut pe lista UEFA pentru a juca în play-off-ul cu Ludogoreţ. Oficialii roş-albaştri trebuie să îndeplinească această formalitate până luni, 18 august.

14 goluri a marcat Piovaccari pentru Steaua în sezonul trecut, dintre care 4 în Champions League

43 de meciuri a jucat italianul pentru campioana României în sezonul trecut

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite