Kvitova, reacţie neaşteptată după ce a detronat-o pe Halep în clasamentul mondial: Ce a spus după victoria cu Barty

Kvitova, reacţie neaşteptată după ce a detronat-o pe Halep în clasamentul mondial: Ce a spus după victoria cu Barty

Petra Kvitova

Petra Kvitova se află în semifinalele de la Australian Open şi pe cale să ajungă, în premieră, pe locul 1 WTA, atunci când va fi publicat următorul clasament, la 28 ianuarie.

Până atunci, Kvitova ocupă primul loc mondial doar în clasamentul virtual, actualizat în timp real, unde lucrurile se pot schimba până la terminarea turneului de la Melbourne. Mai ales că, în afară de Kvitova, Osaka, Svitolina şi Pliskova sunt şi ele în cărţi pentru a trece pe primul loc, după Australian Open 2018.

Chiar şi aşa, Kvitova n-a fost entuziasmată de perspectiva de a ocupa, pentru prima dată în carieră, cea mai înaltă treaptă din ierarhia WTA.

Ce a spus Petra Kvitova?

*Eu chiar nu mă uit la clasament. De fapt, e pentru prima dată când aud asta, că pot trece pe primul loc. Chiar nu-mi pasă, să fiu sinceră. Sunt în turneu, la un Grand Slam.

*Nu cred că mai am loc de alte gânduri. În meciul următor, voi juca împotriva lui Danielle (n.r. – Collins) în semifinale, asta e tot ce contează acum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: