Koeman, conferinţă incredibilă, la Barcelona: A venit, a citit de pe o foaie şi a plecat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koeman

Cu sabia demiterii deasupra capului, antrenorul olandez i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliştii care au venit, astăzi, la întâlnirea cu el, înaintea partidei cu Cadiz.

Ronald Koeman (58 de ani) are zilele numărate, la Barcelona. Doar că, după cum „Adevărul“ a scris aici, iminenta sa destituire din funcţie va costa scump un club şi aşa lovit de grave probleme financiare.

Iar Koeman, simţind din plin presiunea, furnizează, mai nou, momente comice la conferinţele sale! Primul s-a petrecut, duminică seară, după egalul chinuit de acasă, cu Granada (1-1). Iar al doilea a venit, astăzi, când olandezul s-a prezentat la întâlnirea cu presa. Aparent liniştit, el s-a aşezat pe scaun, a citit de pe o foaie, după care s-a ridicat şi a plecat, fără a accepta întrebări!

Ce a spus Ronald Koeman?

*Sunt antrenorul acestui club într-o perioadă de reconstrucţie. Situaţia financiară e legată de performanţele sportive, dar acest lucru e valabil şi invers. Acest lucru înseamnă că noi trebuie să reconstruim echipa fără a face investiţii semnificative. Acest lucru necesită timp. Tinerele talente de azi pot deveni noile staruri în următorii ani.

*Partea bună la reconstrucţia echipei e că jucătorii tineri vor avea oportunităţi, aşa cum Xavi şi Iniesta au avut la vremea lor. E nevoie de răbdare. În plus, să ne aflăm în partea superioară a clasamentului ar fi un succes. Fotbalul european e o şcoală foarte bună pentru aceste talente imense şi nu ne puteam aştepta la miracole în Liga Campionilor. Înfrângerea suferită în faţa celor de la Bayern Munchen (n.r. scor 0-3) trebuie privită din această perspectivă.

*În procesul în care ne aflăm trebuie să fim sprijiniţi necondiţionat cu vorbe şi fapte. Sprijiniţi politica tehnică şi procesul pe care îl realizăm. Ştiu că presa a văzut acest proces. Nu e pentru prima dată în istoria Barcelonei când se întâmplă acest lucru.

*Ne bazăm pe sprijinul vostru în aceste vremuri grele. Noi, toţi cei din club, şi jucătorii suntem foarte, foarte fericiţi cu suportul pe care fanii ni-l arată, aşa cum a fost în meciul de pe teren propriu cu Granada.

Programul Barcelonei până la pauza competiţională

*23 septembrie: Cadiz - Barcelona (La Liga)

*26 septembrie: Barcelona - Levante (La Liga)

*29 septembrie: Benfica - Barcelona (Liga Campionilor)

*2 octombrie: Atl. Madrid - Barcelona (La Liga)

VEZI CONFERINŢA SUSŢINUTĂ DE RONALD KOEMAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite