Jurgen Klopp şi-a pierdut calmul după calificare: „Îmi cer scuze pentru limbaj!“ Ce înjurătură i-a scăpat antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klopp

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a întors rezultatul din tur şi a învins-o pe FC Barcelona cu 4-0 (1-0), pe Anfield, în manşa secundă a semifinalelor.

La finalul meciului, Jurgen Klopp era într-o dispoziţie euforică

„Le-am spus baieţilor înainte de meci: «Este imposibil, dar,  pentru că e vorba de voi, avem o şansă». Să câştigi un meci cu Barcelona este greu, dar să o faci şi fără să iei gol?! Nu ştiu cum am făcut-o. M-am uitat la multe meciuri în viaţa asta, dar că acesta n-am văzut. Băieţii ăştia sunt «f**king giants». Puteţi să mă amendaţi, dar nu găsesc alte cuvinte. Nu sunt vorbitor nativ de limbă engleză şi nu găsesc cuvinte mai potrivite. Este târziu şi copiii sunt în pat, îmi cer scuze pentru limbaj”, a spus Jurgen Klopp.

Klopp a lăudat şi prezenţa de spirit a lui Trent Alexander, al cărui corner bătut repede a luat prin surprindere apărarea Barcelonei şi Liverpool a înscris golul calificării.  "Barcelona s-a apărat bine la atacurile predictibile. Dar noi am fost şi puţin şmecheri. La golul 4 am văzut mingea când intra în poartă, nu am văzut când s-a executat lovitura de colţ. Nici nu ştiam cine a bătut cornerul", a declarat tehnicianul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite