Klopp, declaraţii incendiare la adresa arbitrajului: Cum a catalogat ceea ce s-a întâmplat, miercuri, la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klopp

Ajutaţi de arbitru, care l-a iertat pe Verrati de eliminare în minutul 24, PSG a învins Liverpool, dar francezii sunt conştienţi că pericolul unei eliminări premature îi pândeşte în continuare.

În sezonul trecut, parizienii au defilat în faza grupelor pe care au încheiat-o pe primul loc, câştigând cinci meciuri din şase şi înregistrând un golaveraj devastator: 25-4! 

Apoi însă, au fost eliminaţi, fără drept de apel, în prima fază eliminatorie, cu o „dublă“ înfrângere în faţa Realului: 1-3 în deplasare şi 1-2 acasă. Preţul pentru acest eşec a fost plătit de spaniolul Unai Emery, schimbat din funcţie la finalul stagiunii. Doar că, aducându-l pe neamţul Thomas Tuchel, echipa nu numai că n-a jucat mai bine în Liga Campionilor, dar a ajuns să aibă emoţii pentru ieşirea din faza grupelor!

Cu o singură victorie în primele patru etape, 6-1 acasă cu Steaua Roşie Belgrad, PSG a jucat, miercuri seară, un meci pe viaţă şi pe moarte cu Liverpool. A învins cu mari emoţii, cu noroc şi cu un ajutor important primit din partea centralului polonez Szymon Marciniak, cel care l-a iertat pe Verrati de eliminare şi a cam închis ochii la un posibil penalty pentru Liverpool! 

„PSG a marcat repede două goluri şi e adevărat că nu ne-am regăsit concentrarea şi n-am creat şanse bune de a marca. Pe de altă parte, cred că arbitrul a oprit jocul de vreo 500 de ori, având impresia că face o treabă bună. Acceptăm înfrângerea, dar suntem foarte nemulţumiţi de arbitraj. Centralul s-a purtat cu noi de parcă eram nişte măcelari. Ne-a dat şase <<galbene>>, ceea ce a fost o nebunie curată!“, a răbufnit antrenorul „cormoranilor“, Jurgen Klopp, după meci.

Neamţul s-a arătat dezamăgit, mai ales de căderile teatrale ale lui Neymar: „Am câştigat titlul fair play în Anglia, am fost declaraţi cea mai <<cuminte>> echipă, dar în seara asta am fost trataţi de parcă voiam să ne ucidem adversarii prin faulturi. A fost inteligent din partea lui PSG, mai ales a lui Neymar, să caute să ne scoată din ritm, să vrea să stea cât mai mult pe gazon. Dar mie nu-mi place o astfel de abordare. toţi au ochi să vadă ce s-a întâmplat. Verrati ar fi trebuit să fie eliminat şi ni s-a şi refuzat un penalty“.

Grupa C

1. Napoli 5 2 3 0 7-4

2. PSG 5 2 2 1 13-8 8

3. Liverpool 5 2 0 3 8-7 6

4. Steaua Roşie 5 1 1 3 4-13 4

Ultima etapă (11 decembrie): Liverpool – Napoli, Steaua Roşie – PSG

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite