Killer-ul lui Arsenal a ucis şi Camerunul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Cousin (stânga) i-a luat faţa lui Eto’o
Daniel Cousin (stânga) i-a luat faţa lui Eto’o

Cupa Africii pe Naţiuni a mai produs o surpriză de proporţii. Naţionala Camerunului, condusă de Eto'o, a fost învinsă de naţionala statului Gabon, scor 0-1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de către atacantul Daniel Cousin, în mintul 17. Interesant este faptul că cei din Gabon au trimis de numai trei ori mingea pe spaţiul porţii adverse iar la unul dintre aceste şuturi au şi marcat prin vedeta Daniel Cousin. De altfel, atacantul de 32 de ani este cel mai cunoscut jucător din lotul antrenat de Alain Giresse. Cousin a jucat la Niort, Le Mans şi Lens pentru ca în 2007 să ajungă la Glasgow Rangers. În septembrie 2008 a fost transferat în Anglia, la Hull City, unde a înscris numai contra granzilor. A marcat golul victoriei lui Hull în meciul cu Arsenal, scor 2-1, într-un joc disputat chiar pe Emirates, a înscris împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford, dar şi contra lui Manchester City. În luna ianuarie 2010, Cousin a fost însă împrumutat la Queens Park Rangers.

Calificatele la Mondiale, fără victorie
Până în acest moment, niciuna dintre echipele africane calificate la Campionatul Mondial nu a reuşit să câştige. Algeria, Nigeria şi Camerun au fost învinse în timp ce Coasta de Fildeş a făcut egal cu Burkina Faso, scor 0-0. Ghana trebuia să joace cu Togo dar meciul nu a mai avut loc după ce naţionala statului Togo s-a retras din competiţie.

Ieri
Grupa D
Camerun - Gabon 0-1
Cousin 17
Zambia - Tunisia 1-1
Mulenga 19 / Dhaouadi 40
Clasament: 1.Gabon 3p (+1), 2. Tunisia 1p (0), 3. Zambia 1p (0), 4. Camerun 0p (-1)

Azi
Grupa A
Mali - Algeria 18.00
Eurosport
Angola - Malawi 20.30
Eurosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite