Keşeru a vorbit, în premieră, după ce Daum nu l-a luat la echipa naţională: reacţie decentă din partea atacantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru (centru)
Claudiu Keşeru (centru)

Vârful de 29 de ani e cerut tot mai insistent în lot, în condiţiile în care a punctat de opt ori în ultimele patru partide. Chiar dacă cifrele sunt de partea sa, fotbalistul a rămas cu picioarele pe pământ.

Keşeru a reacţionat cel mai calm în faţa acestei situaţii ilogice prin care un fotbalist în formă nu prinde lotul, în condiţiile în care nici concurenţii săi pe post nu strălucesc.

 „Am primit decizia, am acceptat-o, am respectat-o. Îmi văd de treaba mea la echipa de club. Muncesc în continuare mult la antrenamente, să joc cât de bine pot pentru echipa mea. Sunt sănătos, familia mea e bine. Ce pot să cer mai mult?“, a fost prima reacţie a atacantului în interviul acordat Dolce Sport după Ludogoreţ – Arsenal.

Peste câteva ore, la Digi Sport, Keşeru a avut un discurs similar: „În momentul de faţă, reuşesc să înscriu din foarte puţine ocazii. O să mă pregătesc şi mai departe, după aia sunt decizii care sunt luate şi oameni care le iau. Eu sunt motivat în permanenţă la nivel maxim. Am acceptat decizia selecţionerului şi nu cred că se mai poate schimba nimic. S-a anunţat un lot şi e normal să joace cu aceştia, dacă ei au fost anunţaţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite