Keşeru, uimit după ce Daum l-a luat la naţională: reacţie simpatică a jucătorului momentului în fotbalul românesc

Keşeru, uimit după ce Daum l-a luat la naţională: reacţie simpatică a jucătorului momentului în fotbalul românesc

Claudiu Keşeru

Lăsat, iniţial, în afara lotului lărgit pentru următorul meci din preliminariile Mondialului din 2018, cel cu Polonia (11 noiembrie, 21.45, TVR), vârful de 29 de ani i-a forţat mâna selecţionerului să-l cheme, totuşi, pentru duelul cu Lewandowski şi compania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Keşeru a marcat opt goluri în patru meciuri, inclusiv unul în poarta celor de la Arsenal în grupele Ligii Campionilor, iar Christoph Daum a fost obligat să-l convoace pe ultima sută de metri.

Atacantul celor de la Ludogoreţ a comentat pentru Dolce Sport decizia selecţionerului. „Mă voi prezenta luni la echipa naţională. Nu speram să mai fiu convocat, nu ştiam că mai e posibil. Mi-am văzut de treaba mea şi am avut parte de o surpriză foarte plăcută. Sunt oameni puşi pentru a lua decizii, noi trebuie să le respectăm şi să le acceptăm. Fiecare trebuie să aibă evoluţii cât mai bune la club. Eu îmi văd de treaba mea, acum îmi e bine şi sper să o duc tot aşa. Eu sunt acelaşi jucător, ţine de reuşită, uneori o ai, alteori nu. Nu m-am transformat în Higuain sau Ibrahimovici, sunt acelaşi jucător care munceşte şi îşi ajută echipa“, a afirmat Alibec.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: