Karolina Pliskova: „Simona e favorită la Roland Garros. Nu trebuie să joace bine, tot e greu de învins“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karolina Pliskova FOTO EPA

Dupa câstigarea turneului de la Roma, Karolina Pliskova a vorbit despre sansele ei de a se impune si la cel de al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Cehoaica a avut cuvinte de lauda la adresa SImonei Halep, detinătoarea trofeului la Roland Garros, şi spune că fostul număr 1 mondial este foarte greu de bătut pe zgură.

„A fost o saptămâna grea pentru mine, am avut câteva meciuri complicate şi mă bucur că am reuşit să trec peste ele. Cred că antrenoarea mea pe zgura, Conchita Martinez, este cheia succesului meu.

Simona e favorita la Roland Garros. Este o luptatoare! Nu trebuie să joace bine, tot e greu de bătut. Când joci cu ea, trebuie sa lupţi de doua ori mai mult pentru a o învinge. Nu ştiu în ce formă va fi Serena Williams, dar ea e mereu printre favorite. Cele două sunt pentru mine favorite. Dar cu Serena nu ştii în ce formă e pentru că vine, joacă un meci sau doua şi se retrage", a spus Pliskova intr-o conferinţă de presă.

Karolina Pliskova a câstigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a învins-o în finală pe britanica Johanna Konta, 42 WTA, cu 6-3, 6-4. Începând de azi, Pliskova  a depaşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA şi este noul numar 2 WTA.

Roland Garros 2019 va începe duminică, la Paris

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite