Juventus, „înţepată“ de un român, dar victorioasă: torinezii au revenit de la 0-1 şi au luat Cupa Italiei. Rezumatul video

Juventus, „înţepată“ de un român, dar victorioasă: torinezii au revenit de la 0-1 şi au luat Cupa Italiei. Rezumatul video

Matri

Trupa pregătită de Allegri rămâne în cursă pentru o triplă istorică. A luat deja titlul în Serie A, iar miercuri a adjudecat şi cel de al doilea trofeu intern. Urmează finala Ligii Campionilor, la 6 iunie, la Berlin, cu Barcelona.

Ştiri pe aceeaşi temă

Juventus rămâne fără rivală în Italia. După ce a câştigat titlul de trei ori consecutiv, între 2011 şi 2014, în acest sezon, „Bătrâna Doamnă“ a realizat chiar eventul: a pus şi Cupa Italiei lângă cel de al patrulea titlu luat la rând.

În finala competiţiei KO, disputată la Roma, Juventus a fost condusă din minutul 4, după ce Ştefan Radu a deschis scorul. Un alt fundaş, Chiellini, a egalat însă repede, în minutul 11, iar până la finalul celor 90 de minute tabela a rămas neschimbată.

În prima repriză a prelungirilor însă, Matri a punctat pentru 2-1 (97), iar torinezii şi-au păstrat avantajul până la finalul celor 120 de minute, câştigând trofeul.

La Lazio, Ştefan Radu a fost titular, dar a fost nevoit să părăsească terenul după 71 de minute din cauza unei accidentări.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările