Juventus, „înţepată“ de un român, dar victorioasă: torinezii au revenit de la 0-1 şi au luat Cupa Italiei. Rezumatul video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa pregătită de Allegri rămâne în cursă pentru o triplă istorică. A luat deja titlul în Serie A, iar miercuri a adjudecat şi cel de al doilea trofeu intern. Urmează finala Ligii Campionilor, la 6 iunie, la Berlin, cu Barcelona.

Juventus rămâne fără rivală în Italia. După ce a câştigat titlul de trei ori consecutiv, între 2011 şi 2014, în acest sezon, „Bătrâna Doamnă“ a realizat chiar eventul: a pus şi Cupa Italiei lângă cel de al patrulea titlu luat la rând.

În finala competiţiei KO, disputată la Roma, Juventus a fost condusă din minutul 4, după ce Ştefan Radu a deschis scorul. Un alt fundaş, Chiellini, a egalat însă repede, în minutul 11, iar până la finalul celor 90 de minute tabela a rămas neschimbată.

În prima repriză a prelungirilor însă, Matri a punctat pentru 2-1 (97), iar torinezii şi-au păstrat avantajul până la finalul celor 120 de minute, câştigând trofeul.

La Lazio, Ştefan Radu a fost titular, dar a fost nevoit să părăsească terenul după 71 de minute din cauza unei accidentări.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite