Juventus i-a stabilit preţul lui Ronaldo! Pe ce sumă derizorie se poate tranfera fotbalistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Presa italiană scrie că despărţirea dintre atacantul portughez şi campioana Juventus pare iminentă, gruparea stablind şi suma pentru care este dispusă să renunţe la serviciile lui

În vara lui 2018, Juventus îl transfera pe  Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru 117 milione de euro, sumă la care se adaugă, în fiecare an, salariul faraonic al fotbalistului: 27 de milioane. Efortul financiar imens  şi performanţele tot mai slabe ale portughezului i-au convins pe şefii lui Juventus că ar fi mai bine să scape cât mai repede de atacant, iar despre prelungirea contractului, scadent anul viitor, nici nu poate fi vorba.

Ronlado a marcat 27 de goluri în 32 de apariţii în toate competiţiile, în acest sezon, şi a înscris de 92 de ori în 121 de jocuri cu Juve, de când a ajuns la Torino. Chiar dacă CR7 e golgheterul campionatului, în acest moment, cu 20 de reuşite, fotbalistul nu a fost adus pentru Serie A, ci pentru câştigarea Ligii Campionilor. Cum acest obiectiv a fost  ratat în urma eliminării de la mijlocul săptămânii, Fabio Paratici, director de fotbal la Juventus, a lăsat de înţeles că rămânerea lui Ronaldo nu mai e o prioritate pentru club. "Din fericire, există încă un an în contractul lui Ronaldo, aşa că avem timp să vorbim cu el. Asta nu este o prioritate în acest moment", a declarat Paratici.

Italienii scriu că Juventus i-a stabilit preţul atacantului de 36 de ani, căruia i se va permite să se transfere încă de la finalul actualului sezon. Potrivit rapoartelor din Italia, "bătrâna doamnă" ar trebui să-l vândă pe jucătorul portughez cu cel puţin 29 de milioane de euro pentru a evita o pierdere de capital, a anunţat football-italia.net.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite