Justiţia americană, decizie finală în privinţa acuzaţiilor de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din lipsă de dovezi, justiţia americană a decis să renunţe la inculparea pentru viol a fotbalistului Cristiano Ronaldo, a anunţat, luni, procurorul care se ocupă de caz.

"În baza informaţiilor disponibile, aceste acuzaţii nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă. În ciuda trecerii timpului, poliţia a efectuat o anchetă, dar nu a găsit dovezi. În consecinţă, nu vor fi luate măsuri", se arată într-un comunicat al procurorului din comitatul Clark, din Nevada.

Ronaldo a fost acuzat de Kathryn Mayorga, 35 de ani, că a violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. În 13 iunie 2009, ea a sunat la poliţia din Las Vegas pentru a denunţat un viol, dar a refuzat să identifice agresorul, iar în 2010 a ajuns la un acord cu Ronaldo pe această temă. Opt ani mai târziu, în august 2018, ea a contactat poliţia din Las Vegas, cerând redeschiderea dosarului şi l-a acuzat pentru prima oară oficial pe atacantul portughez.

La începutul acestui an, justiţia din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

Cristiano Ronaldo a dezminţit categoric acuzaţiile care i-au fost aduse, explicând că violul este "o crimă abominabilă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite