Câţi bani i-a adus Grigoraş lui Condescu. Pandurii a încasat peste două milioane şi jumătate de euro din transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş a demisionat marţi din funcţia de tehnician al echipei Pandurii Târgu-Jiu. Despărţirea de gorjeni s-a produs în termeni decenţi, Grigoraş fiind unul dintre cei care au ajutat la ridicarea grupării de pe stadionul „Tudor Vladimirescu“.

Pandurii Târgu-Jiu a fost una dintre echipele care s-au remarcat pozitiv în cele 19 etape desfăşurate în acest sezon, lucru datorat în mare măsură lui Petre Grigoraş. 

Gruparea gorjeană a fost liderul Ligii I în primele şapte etape, întrecându-le pe candidatele anunţate la titlu la începutul campionatului. În perioada petrecută de Griograş pe banca tehnică a Pandurilor, echipa de pe „Tudor Vladimirescu“ a încasat aproape patru milioane de euro pe jucătorii transferaţi la alte echipe.

Steaua şi-a construit echipa pe jucătorii lui Grigoraş

Sub comanda tehnicianului de 48 de ani s-au afirmat şi cei trei jucători ajunşi, în cele din urmă, la Steaua: Novak Martinovici, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii, care au lăsat formaţia gorjeană pentru una de capitală. 

Primul care a făcut pasul a fost Novak Martinovici, venit la Steaua pe vremea mandatului lui Victor Piţurcă, în anul 2010, când Pandurii a încasat 250.000 de euro. În cele din urmă, fundaşul central şi-a încheiat socotelile cu Steaua şi a revenit la Târgu-Jiu pentru trei ani.

Vlad Chiricheş, jucător format în „pepiniera“ Tg. Jiului şi dorit de AC Milan

Vlad Chiricheş a sosit la Steaua sezonul trecut împotriva dorinţei lui Grigoraş. Fundaşul central i-a costat pe oficialii roş-albaştri 700.000 de euro, bani încasaţi de Pandurii peste capul antrenorului, care nu a fost de acord cu mutarea fotbalistului. „Nu mi-a convenit când a plecat Chiricheş“ a fost comentariul antrenorului la vremea transferului fotbalistului în Ghencea.

Pintilii a luat calea echipei din Ghencea începând cu sezonul actual, suma sa de transfer ridicându-se la 750.000 de euro. La vremea mutării mijlocaşului, Grigoraş s-a arătat deranjat de faptul că Pandurii l-a lăsat să plece. „Nu îmi cade bine, una dintre condiţiile mele pentru a rămâne pe banca tehnică era rămânerea jucătorilor de bază“, declara tehnicianul în vara anului 2012.

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Pandurii. Gorjenii au găsit deja un înlocuitor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite