Jucătorii de la CSM Medgidia refuză să mai joace!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CSM Medgidia, Florin Cazan, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că a decis împreună cu jucătorii săi ca echipa să nu se mai prezinte la meciurile din Liga Naţionala masculină până nu le sunt achitate drepturile financiare restante din luna martie.

"Noi nu vom juca luni cu Steaua în campionat decât dacă vine cineva şi ne plăteşte restanţele financiare. Jucătorii mai vechi sunt neplătiţi din martie, iar cei care au venit ulterior, din august. E greu de crezut că va veni cineva să ajute această echipă, atâta timp cât municipalitatea nu vrea să se implice", a explicat Florin Cazan.

Nu este prima dată când CSM Medgidia se confruntă cu mari probleme financiare. La finalul sezonului 2008-2009, gruparea a fost la un pas de desfiinţare, dar atunci au fost găsite soluţii ca ea să îşi continue existenţa. CSM Medgidia joacă în Liga Naţională din 2003.

CSM Medgidia are programată partida cu Steaua din etapa a 9-a a Ligii Naţionale masculine, luni, de la ora 18:00.

Gruparea constănţeană nu este singura echipă de handbal din România care se confruntă cu probleme financiare. Formaţia feminină Rulmentul Braşov a avut probleme încă din sezonul trecut, pe parcursul acestui an pierzând aproape toate jucătoarele importante, după ce acestea au fost declarate libere de contract deoarece nu le fuseseră plătite salariile. La începutul acestei săptămâni, Rulmentul a fost preluată de Primăria Braşov.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite