Jucătorii Argentinei, cu măşti de oxigen după meciul cu Bolivia. „E teribil să joci la altitudine”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentina a reuşit un egal, 1-1, marţi, cu Bolivia, în La Paz, capitala aflată la cea mai mare altitudine din lume, 3.640 de metri! Messi&Co. au acuzat dureri de cap şi alte probleme medicale, după meci.

Fără Brazilia, calificată direct la CM 2014, din postura de gazdă, Argentina n-are mari probleme în grupa de calificare din America de Sud. 

“Pumele” au dat însă marţi seară, în partida din deplasare, cu Bolivia, peste cel mai greu adversar: altitudinea! Partida s-a jucat pe Estadio „Hernando Siles”, o arenă din La Paz, capitala aflată la altitudinea cea mai înaltă din lume, 3.640 de metri! 

În minutul 90, când a fost înlocuit, Angel Di Maria a ieşit pe targă cu un tub de oxigen la gură, iar Lavezzi a apărut în vestiar, după meci, cu o mască de oxigen, într-o poză postată pe reţelele de socializare. 

Meciul s-a încheiat 1-1, un rezultat mulţumitor pentru starul Messi, ţinând cont de locaţia partidei. 

“E teribil să joci la o înălţime atât de mare. De fiecare dată când jucăm aici, avem nevoie apoi de un timp de refacere. Unii dintre jucători au avut dureri de cap şi s-au simţit rău chiar în timpul partidei”, a declarat Messi, care n-are amintiri prea plăcute din La Paz. 

În 2009, în preliminariile CM 2010, Bolivia a spulberat Argentina cu 6-1, cel mai usturător eşec din cariera lui Messi. 

În preliminariile pentru CM 2014, Argentina este lider în grupa din America de Sud, cu 24 de puncte din 11 partide, patru puncte şi un meci în plus faţă de locul secund, Ecuador. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite