Jose Mourinho ironizează Bundesliga: „În Germania se ştie cine va termina pe primul loc, în Anglia e mult mai greu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho critică fotbalul german FOTO AFP
Mourinho critică fotbalul german FOTO AFP

Tehnicianul portughez al lui Chelsea consideră că valoarea fotbalului din Premier League este net superioară celui din Bundesliga, acolo unde se ştie de la începutul sezonului cine va câştiga campionatul.

Chelsea a jucat un amical cu Werder Bremen, pe care l-a pierdut cu 0-3, iar înfrângerea nu i-a căzut deloc bine lui Jose Mourinho. Tehnicianul portughez a fost deranjat de maniera de arbitraj şi, mai mult decât atât, a criticat fotbalul german, despre care a dat de înţeles că este previzibil şi lipsit de spectaculozitate.

"Liga engleză nu e ca cea din Germania, unde fiecare ştie cine va termina pe primul şi al doilea loc. În Anglia, fiecare poate ajunge să termine pe primul sau al şaptelea loc. În Premier League nu e la fel, e mult greu”, a spus Mourinho, care i-a criticat şi pe arbitrii partidei Chelsea - Werder Bremen.

”Nu ştiu dacă arbitrul a avut intenţia să organizeze un circ pentru fani. Noi nu am putut să jucăm, pentru că ne-a întrerupt mereu (n.r. arbitrul a acordat două penalty-uri pentru Werder). A omorât continuitatea jocului. Sunt foarte dezamăgit”, a mai declarat antrenorul lui Chelsea.

În Bundesliga, campionatul este disputat an de an de două formaţii: Bayern Munchen şi Borussia Dortmund. Dacă în ultimele două sezoane s-au impus bavarezii, în sezoanele 2010-2011, respectiv 2011-2012 titlul în Germania a fost acontat de Dormund. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite