Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo şi-au bătut joc de regulile de bun simţ ale fotbalului. Comportament lipsit de fair-play al celor doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Real Madrid, Jose Mourinho şi elevul său, portughezul Cristiano Ronaldo, care au părăsit învinşi terenul de joc în finala Cupei Spaniei jucată contra lui Atletico Madrid, au sfidat festivitatea de premiere a învingătorilor, demonstrând că nu au nicio urmă de respect pentru cele mai elementare reguli ale „sportului rege”.

Meciul din finala Cupei Spaniei a fost de coşmar pentru Mourinho şi Ronaldo. Cei doi au fost eliminaţi de arbitru, primul în repriza a doua pentru proteste la adresa arbitrului, al doilea în prelungirile meciului. Deşi toată lumea îi aştepta la festivitatea de premiere de după meci, cei doi nu şi-au mai făcut apariţia pentru a-şi primi distincţiile de vicecampioni.

Premierea a fost făcută de însuşi regele Spaniei, Juan Carlos, dar nici măcar acest amănunt nu i-a îndeplecat pe Mourinho şi Ronaldo să participe la premiere. Şi ca tacâmul să fie complet, cei doi au refuzat să-i felicite  pe învingători, demonstrând încă o dată că fair-play-ul este o noţiune inaccesibilă lor.

După meci, Mourinho a declarat că sezonul actual a fost cel mai slab pentru el de când s-a apucat de antrenorat: "Este cel mai slab sezon al carierei mele. Trebuie să ne mulţumim cu Supercupa Spaniei, un loc doi în campionat şi o semifinală de Liga Campionilor. Ceea ce pentru mulţi antrenori ar fi un bun sezon, pentru mine este slab".

Atletico Madrid a învins cu 2-1 pe Real Madrid şi a câştigat Cupa Regelui Spaniei chiar pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite