Jose Mourinho îşi ridică osanale singur: „Nu există un antrenor mai bun decât mine. Am un trecut greu de egalat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al lui Chelsea, portughezul Jose Mourinho, se laudă pe sine însuşi, considerându-se cel mai bun antrenor din istoria fotbalului modern. Fostul tehnician al Realului se crede special datorită palmaresului său greu de egalat de alt antrenor.

Deşi cât a antrenat pe Real Madrid nu a rupt gura târgului, nereuşind să câştige Liga Campionilor, aşa cum îşi propusese, după ce a semnat cu Chelsea, Jose Mourinho a redevenit arogant. Bucuria revenirii la Londra l-a determinat pe portughez să se laude pe sine în presa engleză, susţinând că este cel mai bun antrenor din lume în acest moment.

„Poate că nu sunt cel mai bun antrenor din lume. Dar nici nu cred că există unul mai bun decât mine. N-aş vrea să fiu numit «o legendă», însă am un trecut glorios, greu de egalat. Mă consider un mare antrenor. Nu poţi fi special dacă nu câştigi. Dar eu câştig întotdeauna! Mulţi antrenori vin şi mă întreabă care e reţeta succesului. Dacă vor o reţetă, trebuie să meargă la doctor. Fotbalul nu merge aşa. Comportamentul meu are mereu o ţintă: apărarea intereselor clubului fără a fi preocupat de propria imagine. E un defect? O calitate? Întrebaţi-i pe aceia care au lucrat cu mine”, a spus Mourinho într-un interviu acordat cotidianului britanic „The Sun”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite