Joacă teatru sau e chiar resemnat? Antrenorul lui Dinamo Tbilisi spune că nu vede o problemă în a pierde cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duşan Uhrin jr a antrenat Poli Timişoara şi CFR Cluj în România, aşa că e conştient de forţa Stelei cu care se va întâlni, diseară (ora 19.00, Digi Sport 1), în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Dinamo Tbilisi a vândut un număr-record de bilete pentru meciul tur cu Steaua, iar optimisul fanilor – 86% au spus că românii vor pierde în Georgia – e alimentat de rezultatele din amicale, când elevii lui Duşan Uhrin jr au învins Şahtior Doneţk şi au remizat cu Dinamo Moscova.

Totuşi, tehnicianul campioanei Georgiei, Duşan Uhrin jr, a avut un discurs mai degrabă defensiv pentru site-ul oficial al UEFA, preluat de Digi Sport.

Ce a spus?

„Am ajuns în turul III preliminar şi, chiar dacă vom pierde cu Steaua, vom păstra şanse de a ne califica în grupele Ligii Europa via play-off. Adversarii noştri formează o echipă foarte puternică, au mai mulţi internaţionali şi sunt foarte bine organizaţi ca echipă. Pe vremea când eu am antrenat în România, Steaua nu era atât de puternică. Totuşi, este o diferenţă între campionatele din Georgia şi România, deoarece la ei sunt cinci sau şase echipe mereu implicate în lupta pentru titlu“, a declarat Uhrin jr.

El a evaluat şi şansele de calificare înaintea „dublei“ Dinamo Tbilisi – Steaua: „Din ce am văzut, cei de la Steaua sunt foarte încrezători că ne vor învinge, însă eu nu m-aş grăbi cu asemenea concluzii. Mai degrabă aş spune că şansele sunt egale. Pentru noi, cel mai important să respectăm ceea ce am stabilit pentru acest meci“, a adăugat tehnicianul ceh al campioanei Georgiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite