JO 2020 Tokyo, tenis: Păcat că s-a „rupt“ Halep! Cum arată semifinalele probei feminine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep s-a accidentat, ratând Jocurile Olimpice de la Tokyo
Simona Halep s-a accidentat, ratând Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona era marea noastră speranţă, la cucerirea unei medalii, în turneul olimpic al sportului-alb. Iar când vedem ce jucătoare au avansat în careul de aşi, parcă avem şi mai mari regrete că fostul lider WTA a ratat deplasarea în Japonia.

La ce se întâmplă în Japonia pe tabloul feminin, căldura ar fi fost, probabil, cea mai mare adversară a Simonei Halep (29 de ani, 10 WTA).

Astăzi, după două episoade alarmante, despre care „Adevărul“ a scris aici, organizatorii au luat o decizie importantă, înaintea partidelor de joi: au anunţat că meciurile vor începe după ora locală 15.00 (ora 09.00, în România). Până acum, primele dueluri erau programate de la ora locală 11.00, când umiditatea era de-a dreptul sufocantă.

Revenid la tabloul feminin, aici, favoritele au căzut pe capete, după primele trei runde. Iar, în acest moment, în competiţie pentru aurul olimpic au rămas:

*Bencic (12 WTA, Elveţia) - Rybakina (20 WTA, Kazahstan)

*Svitolina (6 WTA, Ucraina) - Vondrousova (42 WTA, Cehia)

Djokovici, drum deschis spre medalia de aur

La băieţi, Novak Djokovici rămâne în cursă pentru a-şi îndeplini marele obiectiv, câştigarea aurului olimpic. E o performanţă care lipseşte din palmaresul său fabulos şi care a fost bifată deja de rivalii săi, Roger Federer şi Rafael Nadal. 

Federer a luat locul 1, în proba de dublu, la JO 2008, având şi un argint, la simplu, la JO 2012. Nadal stă şi mai bine: are două medalii de aur, câştigând proba de simplu în 2008 şi pe cea de dublu, în 2016.

În acest moment, la JO 2020, sferturile probei masculine arată aşa:

*Djokovici (1 ATP, Serbia) - Nishikori (69 ATP, Japonia)

*Zverev (5 ATP, Germania) - Chardy (68 ATP, Franţa)

*Khachanov (25 ATP, Comitetul Olimpic Rus) - Humbert (28 ATP, Franţa)

*Carreno-Busta (11 ATP, Spania) - Medvedev (2 ATP, Comitetul Olimpic Rus)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite