JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvăluire emoţionantă după eşecul lui Djokovici. Tatăl său a citit mesajul lui Novak

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

După un sezon istovitor, în care a câştigat Australian Open, French Open şi Wimbledon, Nole s-a suit în avionul spre Tokyo, pentru a ataca şi aurul olimpic. Se va întoarce însă acasă, cu mâna goală.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a încheiat în genunchi turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice. Pentru că, după cum „Adevărul“ a scris aici, Nole a fost învins, în două zile succesive, în semifinale şi în finala mică a probei de simplu, ratând medalia olimpică. 

Apoi, la scurt timp după ce a cedat şi în finala mică, Djokovici s-a retras înaintea partidei de la dublu-mixt, în care ar fi trebuit să se lupte pentru bronz, alături de Nina Stojanovići. Drept urmare, şi această medalie s-a ratat, ajungând la cuplul format din australienii Barty şi Peers.

După tot acest fiasco de la Jocurile Olimpice, tatăl lui Djokovici, Srdan, a dezvăluit în faţa presei un schimb de mesaje pe care l-a avut cu fiul său, înainte ca acesta să plece spre Tokyo. Potrivit Digi Sport, Srdan i-a cerut lui Novak să nu facă această deplasare lungă în Asia, pentru a se odihni, după un sezon dificil. Srdan s-a lovit însă de refuzul lui Nole, care i-a oferit un răaspuns emoţionant.

CE I-A SCRIS SRDAN DJOKOVICI FIULUI SĂU?

*Dacă părerea mea contează pentru tine, nu cred că ar trebui să mergi la Tokyo. E un zbor lung, nu sunt spectatori, va trebui să stai din nou în carantină. Jocurile Olimpice, pur şi simplu, nu sunt la fel fără spectatori. Tata te iubeşte.

CUM A RĂSPUNS NOVAK DJOKOVICI?

*Sigur că părerea ta contează pentru mine, tată. Am vrut să aştept trei, patru zile ca să văd cum se simte corpul meu. Mereu mă recuperez rapid, deci nu e mare problemă. Patriotismul reprezintă ceva foarte puetrnic în inima şi capul meu, tată. Mă cunoşti, când vine vorba de Serbia, lăcrimez şi nu pot da înapoi.

Djokovici, la Jocurile Olimpice

Ediţie Probă Rezultat

2008 Simplu Locul 3

2008 Dublu Turul II

2012 Simplu Locul 4

2012 Dublu Turul II

2016 Simplu Turul I

2016 Dublu Turul III

2020 Simplu Locul 4

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite