JO 2020 Tokyo, tenis: Încă un rezultat-bombă! A 7-a jucătoare a lumii, bătută clar. Cum arată sferturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova

La puţin timp după ce Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA) a fost învinsă, în optimi, încă o favorită la aurul olimpic a părăsit şi ea competiţia.

La cum decurge proba feminină de tenis, la Tokyo, avem şi mai multe motive să regretăm absenţa Simonei Halep (10 WTA) din competiţie din cauza unei accidentări. Pentru că, la ce rezultate au avut jucătoarele care ar fi fost principalele sale rivale la titlul olimpic, probabil, „Simo“ ar fi avansat, fără mari dificultăţi, în fazele superioare ale competiţiei.

În acest moment, după ce s-au jucat şapte din cele opt partide din optimi, lista favoritelor care au părăsit competiţia e incredibil de mare: Barty, Osaka, Sabalenka, Pliskova, Swiatek, Krejcikova şi Kvitova. Practic, şapte din primele zece sportive, aflate pe lista capilor de serie, au fost învinse, după primele trei partide. Dintre primele zece favorite, în competiţie au rămas doar Svitolina, Muguruza şi Bencic!

Iar ultima „bombă“ de pe tabloul feminin a venit, în această dimineaţă: Karolina Pliskova (Cehia, 29 de ani, 7 WTA) a fost învinsă, categoric, de Camila Giorgi (Italia, 29 de ani, 61 WTA): 4-6, 2-6.

Iată cum arată tabloul sferturilor, la fete, în acest moment:

*Pavlyuchenkova (18 WTA) - Bencic (12 WTA)

*Muguruza (9 WTA) - Vekic (50 WTA) / Rybakina (20 WTA) 

*Giorgi (61 WTA) - Svitolina (6 WTA)

*Badosa (29 WTA) - Vondrousova (42 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite