JO 2020 Tokyo: Robert Glinţă, despre emoţiile trăite în Japonia: „O experienţă minunată şi spectaculoasă“

JO 2020 Tokyo: Robert Glinţă, despre emoţiile trăite în Japonia: „O experienţă minunată şi spectaculoasă“

Înotătorul Robert Glinţă nu a câştigat nicio medalie la această ediţiei a Jocurilor Olimpice, însă a avut evoluţii decente, reuşind să termine pe locul opt în proba de 100 metri spate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sportivul, în vârstă de 24 de ani, a ţinut să le împărtăşească fanilor săi sentimentele care l-au încercat la competiţia supremă şi a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care descrie experienţa trăită în Japonia.

"Pentru mine s-a încheiat cea de-a doua Olimpiadă. O experienţă cu adevărat minunată şi spectaculoasă pe care o voi preţui enorm pentru tot restul vieţii!  Multe felicitări câştigătorilor, dar şi fiecărui sportiv care a depus un efort  extraordinar necesar dorinţei de a face performanţă la cel mai înalt nivel posibil şi de a fi prezent la cea mai mare competiţie sportivă. Experienţa acumulată este uriaşă şi am spus-o o dată, o voi spune din nou. Sigur că victoria este minunată şi întotdeauna reprezintă scopul, dar ceea ce cred eu că este foarte valoros, este persoana care devenim în procesul de atingere a obiectivelor noastre. Toate aceste experienţe, suişuri şi coborâşuri, victorii şi lecţii, ne formează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final. Sunt cu adevărat recunoscător pentru susţinerea tuturor şi vă spun cel mai mare MULŢUMESC!", a scris Glinţă pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările