JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a făcut postarea zilei pe Instagram FOTO

JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a făcut postarea zilei pe Instagram FOTO

David Popovici

David Popovici a aterizat la Jocurile Olimpice ca un puşti de 16 ani, ajuns în lumea băieţilor mari. Dar va pleca de acolo cu alt statut: de cel mai promiţător înotător din lume, la ora actuală.

Iar David Popovici mai are o calitate, una destul de rară din păcate, pentru mulţi sportiv de la noi, inclusiv unii cu rezultate remarcabile la nivel internaţional: David Popovici e un tip bine educat, bine crescut şi cu capul pe umeri.
 
Discursul său plin de maturitate, după finala probei de 100 de metri liber, despre care „Adevărul“ a scris aici, e încă o dovadă în acest sens. Iar un episod relatat de canadianul Brent Matthew Hayden (37 de ani) vorbeşte, de asemenea, despre cum e omul David Popovici, în afara bazinului.
 
Hayden, care a luat bronzul la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice din 2012, a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de David Popovici. Descrierea pozei spune totul.
 
Ce a scris Brent Hayden?
 
*Acesta e încă un moment memorabil pentru mine la aceste Jocuri. David Popovici a venit la mine, în sala de mese, ca să-mi zică doar cât de mult l-am inspirat. Îţi mulţumesc mult, David, pentru cuvintele frumoase. Eşti un adevărat campion şi abia aştept să văd ce vei realiza, de-a lungul carierei tale.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările