JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici l-a lăsat pe un jurnalist spaniol cu gura căscată! Ce a întrebat reporterul AS

JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici l-a lăsat pe un jurnalist spaniol cu gura căscată! Ce a întrebat reporterul AS

David Popovici

Puştiul de doar 16 ani e un adevărat fenomen în lumea sportului! Mai ales că a provine din România, unde infrastructura lipseşte cu desăvărşire şi bugetul pentru sportul de performanţă e ultima grijă a Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

David Popovici, la ce arată în acest moment, e genul de sportiv cu care ne vom mândri mulţi ani de acum încolo şi care, în curând, îşi va câştiga locul în istoria sportului românesc, lângă „greii“ Hagi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Simona Halep.
 
Deocamdată, puştiul de 16 ani s-a calificat în finala probei de 200m liber, terminând pe 2, în prima semifinală. În noaptea de luni spre marţi, de la ora 04.43 (TVR 1, Eurosport), ora României, David va intra în apă, în finala probei. 
 
Până atunci, „Gazeta Sporturilor“, cu o echipă de jurnalişti şi fotoreporteri la Tokyo, a relatat despre modul în care David Popovici uimeşte, pur şi simplu, lumea sportului. Potrivit jurnalistului Marian Ursescu, după calificarea lui David în finala probei de 200m liber, un ziarist spaniol, de la „AS“, l-a abordat cu următoarea întrebare: „De unde l-aţi scos pe acest fenomen?“.
 
România mai are un înotător în finala olimpică. Robert Glinţă (24 de ani) va concura, în noaptea de luni spre marţi, de la ora 04.59 (TVR 1, Eurosport), ora României, în finala probei 100m spate.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările