JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici, un fenomen! Ce a scris „The New York Times“ despre puştiul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Sportivul care împlineşte 17 ani, în luna septembrie, e, fără îndoială, înotătorul cu cel mai mare potenţial, la această ediţie a Jocurilor Olimpice.

David Popovici a ratat podiumul în finala probei de 100 de metri liber, însă simpla sa prezenţă în cursa pentru medalii e o performanţă, mai ales când ne uităm la vârstele rivalilor pe care „Adevărul“ le-a înşirat aici.

Inclusiv ceilalţi finalişti ai probei de 100 de metri liber au fost impresionaţi de faptul că un puşti a fost printre „rechini“. De altfel, potrivit sport.ro, după aurul olimpic cucerit în cursa în care David Popovici s-a clasat pe 7, americanul Caeleb Dressel a vorbit în New York Times despre puştiul din România.

Ce a spus Caeleb Dressel?

*Cu siguranţă, mi-a captat atenţia, eu nu înotam atât de rapid la 16 ani. E impresionant cu adevărat ce face şi cum se descurcă în apă. Când înotam 100 de metri, stilul liber, la 16 ani pentru mine conta cât de repede pot ieşi de acolo, dar copilul ăsta nu glumeşte, vine imediat de unde a plecat, e impresionant. E o nebunie ce reuşeşte la această vârstă.

CITEŞTE ŞI:

JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a făcut postarea zilei pe Instagram FOTO

JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici, maturitate impresionantă! Ce a declarat după finala de 100 de metri liber

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite