JO 2020 Tokyo, fotbal: Căpitanul naţionalei U23, ironii la adresa suporterilor după dezastrul din Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Naţionala de fotbal a României U23 a avut o prestaţie dezolantă la Jocurile Olimpice, unde a părăsit competiţia încă din faza grupelor, în condţiile în care a avut parte de adversare foarte accesibile.

Singurul gol înscris de băieţii pregătiţi de Mirel Rădoi în Japonia a fost de fapt un autogol, iar cele patru puncte adunate după confruntările cu Honduras (1-0), Coreea de Sud (0-4) şi Noua Zeelandă (0-0) au fost insuficiente pentru califcarea în sferturi, tricolorii terminând grupa pe locul 3.

În ciuda acestor cifre, căpitanul U23, Marius Marin, a răbufnit la adresa microbiştillor care au criticat şi au ironizat evoluţiile fotbaliştilor români în Japonia. 

„30 de zile închişi, doar antrenamente şi o cameră de hotel. Cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieţi. Sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan”, a scris Marius Marin, conform gsp.ro, pe contul personal de Instagram. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite