Jefuit în timpul meciului: un fotbalist din Premier League a fost victima hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Wanyama a fost ţinta hoţilor chiar în timp ce juca pentru Southampton, echipă care a remizat în meciul cu Aston Villa, disputat luni, în deplasare (1-1).

În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul originar din Kenya a rămas fără un Range Rover în valoare de aproximativ 60.000 de lire sterline, bijuterii şi aparatură electrocasnică, după ce i-a fost jefuită casa din Winchester. Printre lucrurile care i-au fost sustrase mai sunt un tricou de la FC Barcelona, inscripţionat cu numele lui Andrés Iniesta, mai multe obiecte cu Celtic şi peste 20 de perechi de pantofi, notează „DailyMail“.

Maşina a fost găsită abandonată, în vreme ce restul bunurilor sunt pierdute, poliţia din Himpshire investigând cazul. În vârstă de 23 de ani, Victor Wanyama a devenit cel mai scump jucător vândut de un club scoţian, după ce Celtic a încasat din transferul lui 12.5 milioane de lire sterline.


EXCLUSIV Andone, victima blaturilor la arabi: preşedintele clubului Al-Ittifaq a dezvăluit cum a retrogradat echipa sa

VIDEO CM 2002: Slovenia l-a făcut pe Hagi să-şi dea demisia de la naţională. De ce a plecat Regele şi ce a avut de reproşat 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite