Jean Vlădoiu aniversează 46 de ani. Declaraţiile celui care a jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Vlădoiu, cunoscut drept Jean Vlădoiu, aniversează, miercuri, 46 de ani. Fostul fotbalist a bifat, de-a lungul carierei sale de jucător, Steaua, Dinamo şi Rapid.

Fostul atacant ocupă, în prezent, funcţia de preşedinte la „fan clubul“ echipei naţionale de fotbal a României şi, cu ocazia zilei sale de naştere, a oferit câteva declaraţii pentru sportnews.ro.

„Voi pleca la Braşov, la un turneu pentru copii şi juniori. O să mă opresc la Piteşti (...), ce mai, o să-mi petrec ziua pe drumuri. Cum mă simt la 46 de ani? Mă dor toate, genunchii, spatele, dar mă simt bine. Dacă ar fi să schimb ceva, la meciul cu Elveţia, de la CM 1994 (n.r. pierdut de România cu 1-4) n-aş mai băga alunecarea aceea, în urma căreia am luat cartonaşul roşu şi am fost trimis acasă“.

Cifrele lui Jean Vlădoiu

46 de ani

332 de meciuri în Liga I

131 de goluri în primul eşalon românesc

8 echipe bifate: Argeş, Steaua, Rapid, FC Koln, Dinamo, Kickers Offenbach, Universitatea Craiova şi UTA Arad

28 de selecţii şi 2 goluri la prima reprezentativă a României

2 formaţii antrenate: Progresul şi Argeş

O legendă a Stelei aniversează 60 de ani. Marcel Răducanu, produsul clubului roş-albastru, un om obişnuit cu fotbalul mare

Miodrag Belodedici împlineşte 50 de ani. Fostul libero îşi aminteşte de copilărie: „Şi când mergeam cu purceii la livadă, luam mingea cu mine!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite