Japonezii au dat verdictul: Ce şanse sunt să se organizeze Jocurile Olimpice la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Shinzo Abe e într-o situaţie de coşmar
Premierul Shinzo Abe e într-o situaţie de coşmar

Într-un sondaj de opinie publicat în Japonia, majoritatea covârşitoare a celor chestionaţi s-au arătat sceptici că sărbătoarea sportului mondial poate avea loc la anul, între 23 iulie şi 8 august, la Tokyo.

Costurile crizei coronavirusului sunt imposibil de estimat, în acest moment, însă, în cazul Japoniei, avem o evaluare, cât de cât clară. Şi înfricoşătoare!

Dacă Jocurile Olimpice, amânate deja cu un an, din cauza pandemiei, nu se vor organiza nici în 2021, potrivit programului anunţat, atunci evenimentul se va anula definitiv. Verdictul în acest sens a fost dat deja, atât de Comitetul Olimpic Internaţional (CIO), cât şi de guvernul japonez. O eventuală anulare a JO ar însemna că, între 12 şi 20 de miliarde de dolari, cât au investit niponii pentru organizarea evenimentului, se vor duce pe apa sâmbetei! 

Şi, la cum stau lucrurile astăzi, cei mai mulţi oameni nu cred în organizarea Jocurilor Olimpice în 2021. Mai precis, 77% dintre japonezii care au fost chestionaţi pe această temă. Ei susţin că pandemia nu poate fi combătută, fără un vaccin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite