Jamie Foxx va cânta imnul SUA la meciul Mayweather - Pacquiao. Partida se vede în România pe două posturi tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jamie Foxx FOTO  AFP
Jamie Foxx FOTO  AFP

Actorul Jamie Foxx va interpreta imnul Statelor Unite ale Americii la meciul dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, programat, sâmbătă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, informează site-ul tmz.com.

Foxx este un fan al boxului şi a acceptat invitaţia organizatorilor pentru a interpreta imnul SUA "Star-Spangled Banner" înainte de debutul partidei de la Las Vegas.

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, sâmbătă, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Partida are loc duminică dimineaţa, în jurul orei 06.00, şi va fi transmisă de Pro TV şi de dolceSport. 

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite