Ivan Patzaichin trece de la "bicicleta apelor" la cea de pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Patzaichin, o figură de legendă a sportului românesc
Ivan Patzaichin, o figură de legendă a sportului românesc

Sunt binecunoscute acţiunile din ultimii ani în care multiplul campion mondial şi olimpic Ivan Patzaichin a lansat canotca, intitulată şi ”bicicleta apelor”, în cadrul proiectului ”Descoperă Rowmania”.

Acum însă fostul mare sportiv de gata de o nouă provocare. Un eveniment deschis atât practicanţilor ciclimului de şosea, cât şi celor care îndrăgesc ciclismul montan. "Federaţia Română de Ciclism vă invită la Campionatele Naţionale de Ciclocros, în zilele de 08 şi 09 noiembrie 2014, în Bucureşti, Parcul Tineretului. Concursul este destinat sportivilor licenţiaţi la un club afiliat federaţiei, precum şi sportivilor amatori. Se vor decerna titlurile de campion naţional de ciclocros pentru categoriile UCI aferente sportivilor licenţiaţi, dar şi pentru toate categoriile de varstă rezervate amatorilor”, a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Nicolae Plugaru. (Informaţii suplimentare la www.ciclocros.besaba.com)

La secţiunea amatori a acestei competiţii de ciclism şi-a anunţat prezenţa şi Ivan Patzaichin. De asemenea, este programat şi un concurs destinat presei, la care ”Amiralul” Patzaichin urmează să decerneze premiile, ”Jurnaliştii din tot spectrul media sunt invitaţi la un work-shop pe bicicletă. Indiferent de simpatii….de greutate…..sau de alte…..atribuţiuni, ziariştii îşi pot etala măiestria la ghidonul unei biciclete, într-o cursă derulată în peisajul captivant al parcului bucureştean. Traseul are avantajul de a le oferi participanţilor şansa unei (re)cunoaşteri reciproce! Acţiunea se desfăşoară duminică, 09 noiembrie, în Parcul Tineretului din capitală”, a adăugat preşedintele FR Ciclism, Nicolae Plugaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite