Ivan Patzaichin, înmormântat cu onoruri militare: Discursul fiicei sale, teribil de dureros VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Cristian Crisbăşan
FOTO: Cristian Crisbăşan

Fostul mare sportiv, care s-a stins duminică, la 71 de ani, a fost condus pe ultimul drum, corpul său neînsufleţit fiind depus la Cimitirul Bellu.

Cortegiul funerar a plecat de la Clubul Sportiv Dinamo, pentru care fostul mare canoist a scris istorie, atât ca sportiv, cât şi ca antrenor. Şi s-a oprit la Cimitirul Bellu. Unde 400 de oameni au asistat la înmormântarea lui Ivan Patzaichin cu onoruri militare.

Căsătorit din 1976 cu Georgiana, legendarul Patzaichin a avut un copil, Ivona. Aceasta a ţinut un discurs emoţionant, astăzi, potrivit gsp.ro. 

„Azi şi de-a lungul vieţii lui s-a scris infinit de mult. În aceste zile, am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, ci a fost iubit de toţi oamenii de pe Pământ. Pentru mine, pentru mulţi, pentru toţi, tata a fost Ivan Inimă de Aur. Îl necăjeam când îi spuneam că este prea bun, mai ales la restaurant, când voia să mănânce şi să ducă furculiţa spre gură, iar cineva îl bătea pe umăr pentru o poză sau autograf. El lăsa furculiţa plină înapoi de fiecare dată şi făcea o poză. Acesta era tatăl meu. Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist sau să dezamăgească pe cineva. A iubit oameni, a iubit sportul, iar pe mine şi pe mama ne-a adorat. Viaţa lui a fost frumoasă, chiar dacă nu întotdeauna a fost uşoară. A iubit viaţa, iar viaţa l-a iubit. Din păcate, în acest an, ursitoarea cea rea şi-a adus aminte de el şi acum l-a luat de lângă noi“, a spus Ivona printre lacrimi.

VEZI IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI IVAN PATZAICHIN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite