România-Rusia Iulia Curea: „Avem forţa să batem. Lipsa Cristinei e un handicap foarte mare, mai ales emoţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Curea, 36 de ani, handbalista celor de la CSM Bucureşti, a vorbit, pentru emisiunea GSP LIVE, despre meciul România - Rusia din semifinalele Campionatului European.

"E un meci important şi trebuie să fim alături de fete pentru că au făcut o performanţă foarte mare pentru România. Cred că avem forţa să batem în Rusia, însă sperăm ca fetele să treacă peste acestă durere emoţională cauzată de accidentarea Cristinei Neagu.  Avem nevoie neapărat de o apărare puternică şi de o evoluţie bună în poartă. Să fie puternice şi să arate în continuare că sunt acolo unde le este locul, în primele 4 din lume", a declarat Iulia Curea, la GSP LIVE.

Iulia Curea a vorbit şi despre accidentarea suferită de Cristina Neagu. "Accidentarea Cristinei e un handicap foarte mare, mai ales emoţional. Ne-a afectat direct în suflet accidentarea ei, la mine aşa s-a întâmplat. Când i-am văzut reacţia, am spus că s-a întâmplat ceva grav. Sunt puţin egoistă, mă gândeam şi la mine când am văzut-o jos, toţi depindem de ea. Viaţa merge înainte, asta e viaţa sportivilor, mereu poate interveni o accidentare. Suferă mult, dar sunt sigur că va reveni mai puternică", a adăugat sportiva de 36 de ani.

În înfrângerea cu Ungaria de miercuri, Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept. Handbalista în vârstă de 30 de ani va lipsi cel puţin şase luni de pe teren şi va rata atât ce a rămas din Campionatul European, cât şi restul sezonului în Liga Campionilor la nivel de club.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite