Iubita lui Ronaldo, show la Budapesta: Cum s-a prezentat la meciul Portugalia - Franţa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgina

Dacă starul lusitan, în vârstă de 36 de ani, e vedeta incontestabilă a turneului final, fiind şi golgheterul competiţiei, în acest moment, prietena sa „fură“ privirile, la rândul ei, la fiecare apariţie publică.

Cristiano Ronaldo a încheiat faza grupelor de la Euro 2020, cu cinci reuşite. A ajuns la acest total, cu încă o „dublă“, cea din meciul de miercuri, cu Franţa (2-2). CR7 a început competiţia cu o „dublă“ în poarta Ungariei, în victoria cu 3-0, apoi a înscris şi contra Germaniei, iar miercuri a fost, iarăşi, pe lista marcatorilor.

Golurile sale din meciul cu Franţa l-au adus în fruntea clasamentului all-time al marcatorilor la nivelul echipelor naţionale. În acest moment, Cristiano Ronaldo împarte locul 1 cu iranianul Ali Daei (retras de la naţională, în 2006). Amândoi au câte 109 reuşite, doar că iranianul le-a adunat în 149 de selecţii, pe când Ronaldo are, în acest moment, 178 de prezenţe în tricoul Portugaliei. 

Iar ultima prestaţie a lusitanului a fost savurată din tribune de familia şi de apropiaţii săi. În tribunele „Puskás Aréna“ din Budapesta, printre cei 54.886 de spectatori s-a aflat şi Georgina, prietena lui Ronaldo. Care a fost însoţită la meci de Cristiano junior, băiatul cel mare al lui Ronaldo. Iar Georgina a savurat atmosfera de pe „Puskás Aréna“, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite