Itu, Tecşor, Marcu şi Stănică, aleşi vicepreşedinţi al FR Tenis

Itu, Tecşor, Marcu şi Stănică, aleşi vicepreşedinţi al FR Tenis

FOTO frt.ro

Răzvan Itu, Alina Tecşor-Cercel, Adrian Marcu şi Marin Stănică au fost aleşi, vineri, vicepreşedinţi ai Federaţiei Române de Tenis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit frt.ro, la votarea pentru cele patru posturi de vicepreşedinte, aceştia au obţinut următoarele rezultate: Răzvan Itu - 119 voturi, Alina Tecşor-Cercel - 104 voturi, Adrian Marcu - 70 de voturi şi Marin Stănică - 37 de voturi.

George Cosac a fost reales preşedinte al forului. Cosac a fost singurul candidat la preşedinţie, după ce Dumitru Hărădău şi Răzvan Itu au renunţat să mai candideze, iar Marius Vecerdea nu s-a prezentat la această Adunare Generală. Cosac a fost ales cu 140 din cele 155 de voturi exprimate de delegaţi. Restul de 15 voturi au fost anulate.

Ca urmare a alegerilor de vineri, din noul Comitet Director al Federaţiei Române de Tenis fac parte George Cosac, Răzvan Itu, Alina Tecşor-Cercel, Adrian Marcu şi Marin Stănică.

Conducerea FR Tenis a fost aleasă pentru un mandat de patru ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările