Italienii nu au uitat de egalul „prietenesc“  dintre România şi Franţa! Cum se bucură de eliminările celor două echipe

Italienii nu au uitat de egalul „prietenesc“  dintre România şi Franţa! Cum se bucură de eliminările celor două echipe

Pentru a se califica 'braţ la braţ' în semifinalele Campionatului European de fotbal pentru tineret, România şi Franţa aveau nevoie de un rezultat egal în ultimul meci din grupă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum partida dintre cele două selecţionate s-a terminat 0-0, acuzaţiile de meci aranjat au curs din toate direcţiile, dar în special din partea suporterilor italieni, echipa lor fiind cea acre a ratat calificarea din postura de cel mai bun loc secund din cele trei grupe.
 
Joi seara, în semifinale, România U21 a fost învinsă de Germania, 2-4, iar Franţa a fost eliminată de Spania, 1-4, motiv pentru fanii italieni să exulte
 
"Biscotto (n.r. - biscuit)", un termen care defineşte meciurile ce se termină cu un scor mulţumitor pentru ambele echipe şi al cărui corespondent în limba română este cuvântul 'blat', a fost expresia cel mai des întâlnită pe reţelele de socializare, la fel cum s-a întâmplat şi imediat după România U21 - Franţa U21
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările