Italienii „fierb“ şi acuză: Ce a putut să zică antrenorul lui Lazio despre meciul CFR - Celtic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simone Inzaghi a insinuat că meciul CFR - Celtic nu s-a jucat corect
Simone Inzaghi a insinuat că meciul CFR - Celtic nu s-a jucat corect

Se spune că unii oameni nu ştiu să piardă cu demnitate şi se pare că Simone Inzaghi, omul de pe banca romanilor, intră în această categorie.

Lazio a părăsit Europa alături de Rennes, aceste două formaţii terminând pe locurile 3, respectiv 4 în grupa E, după Celtic şi CFR Cluj.

Dacă francezii, oricum, nu mai aveau şanse la primele două poziţii, înaintea ultimei etape, în schimb, Lazio ştia că un eventual succes obţinut pe terenul celor de la Rennes, coroborat cu un eşec al CFR-ului, acasă, în faţa celor de la Celtic, înseamnă o calificare nesperată în 16-imi, obţinută pe ultima sută de metri.

Doar că, înainte de a fi ajutată de Celtic, Lazio nu s-a ajutat singură! Italienii fost conduşi cu 1-0 la pauză de Rennes şi au cedat cu 0-2. Aşa că, oricum, scorul înregistrat în Gruia, în partida CFR - Celtic, a devenit unul irelevant. 

În ciuda acestei situaţii, antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, a făcut o declaraţie lipsită de fair-play în gazzetta.it, după cum a informat gsp.ro.

Ce a spus Simone Inzaghi?

*Probabil, în prima repriză, ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua, n-am început rău, dar în România nu se juca fotbal, aşa că am început să schimb jucătorii. 

*Calificarea noastră n-a fost pierdută la Rennes. Trebuia să jucăm mai bine alte partide, n-am obţinut puncte suficiente.

*N-am avut o grupă simplă, deoarece Celtic şi Rennes sunt puternice, dar s-a calificat Cluj. Regretele sunt pentru rezultatele din alte partide.

CITEŞTE ŞI:

CFR, răsplătită pentru profesionalism, FCSB, distrusă de amatorism: Clujenii vor încasa o sumă uriaşă

Dan Petrescu crede că a atins apogeul carierei. Ce adversar îşi doreşte în 16-imi şi ce spune despre plecarea sa

CFR, performanţă colosală: De când nu mai pierduse Celtic, bătută fără drept de apel în Gruia

CFR Cluj, pregătită pentru orice echipă în primăvara europeană. „Ajax sau Inter, noi vom da totul cu oricine vom juca”

3 e locul pe care îl ocupă Lazio în Serie A, având 33 de puncte după 15 etape şi şapte victorii consecutive în campionat. Lider e Inter cu 38 de puncte, iar Juventus, învinsă de Lazio weekend-ul trecut, e pe doi cu 36 de puncte.      

Grupa E

Joi

CFR – Celtic 2-0

Rennes – Lazio 2-0

Clasament

1. Celtic 6 4 1 1 10-6 13

2. CFR Cluj 6 4 0 2 6-4 12

3. Lazio 6 2 0 4 6-9 6

4. Rennes 6 1 1 4 5-8 4

*Primele două clasate merg în 16-imi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite