Italienii au descoperit de ce vomită Leo Messi în timpul meciurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Presa din Italia scrie că starul argentinian suferă de o afecţiune cronică, ce îi provoacă stări de vomă chiar în timpul partidelor.

Presa din Italia, citată de gsp.ro, scrie că starul argentinian suferă de rinosinuzită cronică, afecţiune care îi provoacă stările de vomă des întâlnite la jucător în ultima vreme. Această maladie se manifestă prin producerea excesivă de mucoasă, pe care corpul nu o poate elimina prin transpiraţie sau flegmare. Astfel, acumularea de mucus este motivul pentru care Messi vomită în timpul meciurilor. Potrivit specialiştilor citaţi de jurnaliştii italieni, această boală nu e gravă, dar produce disconfort, ceea ce se observă în cazul starului argentinian.

”Sufăr şi când sunt acasă. Am făcut o mulţime de teste, dar nu am descoperit ce am”, declara Leo Messi cu privire la această afecţiune. Prima dată când a vomitat pe teren, lumea fotbalului s-a grăbit să speculeze că argentinianul este grav bolnav, iar cariera îi este pusă în pericol, însă, cu trecerea timpului, această temere s-a estompat. 

Messi a vomitat chiar şi la Bucureşti, în timpul partidei amicale pe care Argentina a jucat-o în martie 2014 cu România, pe Arena Naţională.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite