Italianul Claudio Fortuna a câştigat cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudio Fortuna (Italia) a câştigat cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour, după ce l-a învins în finală, scor scor 6-4, 3-6, 7-5, pe Vasile-Alexandru Ghilea.

“Mulţumesc tuturor celor care au venit în aceste zile la turneu. Nu e uşor să găseşti turnee cu o asemenea tribună, chiar din primele faze ale competiţiei am avut foarte multi spectatori la meciuri. Este un lucru care ne bucură pe noi jucătorii. Mulţumesc organizatorilor, arbitrilor, adversarului meu de astăzi, care a jucat uimitor în această săptămână”, a declarant Fortuna.

Perechea Vasile Antonescu/Alexandru Jecan a câştigat Vitality Open Tour, dupa ce s-a impus în finală, scor 6-1, 6-3, împotriva dublului Nicolae Frunză/David Ionel.
“Vreau să mulţumesc antrenorilor, sponsorilor şi tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. Ca de obicei, m-am simţit minunat la Tenis Club Curtea de Argeş”, a declarat Vasile Antonescu. “Mă bucur pentru acest trofeu şi sper să câştig şi în proba de simplu. M-am simţit excelent aici, unde am găsit condiţii de organizare foarte bune”, a spus Vasile Jecan.

Supervizorul ITF, Mihaela Testiban, a primit un premiu special din partea Directorului General Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

"Am primit aprecieri din partea publicului şi a finaliştilor. Sunt încântat de participarea la Vitality Open Tour, au fost aproape 80 de competitori din 15 ţări. Finalistul italian Fortuna este la a patra participare. Mulţumesc sponsorilor, în primul rând Consiliul Judeţean Argeş şi Consiliul Local”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General Dr. Oetker România, care a primit un premiu special la festivitatea de la Vitality Open Tour.

“Am dus cu succes şi cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour, ne-a bucurat participarea numeroasă şi calitatea jocurilor. Municipiul Curtea de Argeş a devenit un punct important pe harta tenisului mondial, în contextul în care organiăzăm din 2011 turnee internaţionale aici”, a declarant Gheorghe Borţan, Director Baza Tenis Club Curtea de Argeş.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite