Italianul Angelo Massone, acţionar majoritar la un club din Liga 1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Massone (dreapta) l-ar putea aduce la Ceahlăul ca antrenor pe Ze Maria (centru), fostul jucător al Interului
Massone (dreapta) l-ar putea aduce la Ceahlăul ca antrenor pe Ze Maria (centru), fostul jucător al Interului

Angelo Massone a încercat, fără succes, să preia Rapidul, dar a renunţat până la urmă la echipa giuleşţeană şi a cumpărat aciunile unui alt club.

Angelo Massone e noul acţionar majoritar al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, informaţie confirmată de Viorel Mestecăneanu, preşedintele clubului. 

"Aşa este, a preluat 55% din acţiuni. S-a semnat un contract cu cei doi acţionari care deţineau împreună acest pachet. Contractul nu face referire neapărat la bani, dar are stipulată o clauză potrivit căreia noii patroni îşi asumă răspunderea de a menţine echipa în prima ligă, ceea ce înseamnă că trebuie să plătească şi din datorii.

Repet, nu am vorbit despre o sumă de bani, dar am vorbit că domnul Massone va aduce jucători, un nou antrenor şi că se va ocupa de tot ceea ce înseamnă detalii legate de echipă, cum ar fi şi cantonamentul de după reunire.

Mi-a spus că va aduce jucători din Italia, precum şi un antrenor cu nume cunoscut. Domnul Massone ne-a demonstrat că se pricepe la fotbal şi sîntem convinşi că va face ceva din clubul nostru”, a spus Mestecăneanu pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite