VIDEO Etapă nebună în Italia: Fiorentina şi Napoli le-au oferit spectatorilor două meciuri demenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cavani, golgheterul lui Napoli
Cavani, golgheterul lui Napoli

Serie A a dobândit, în ultimii ani, faima unui campionat plictisitor, cu puţine goluri. Duminică însă, prima ligă italiană a avut parte de cele mai spectaculoase meciuri din acest sfârşit de săptămână în Europa.

Cu cinci etape înainte de final, Napoli şi Fiorentina ţintesc un loc în viitorul sezon al Ligii Campionilor. Ambele formaţii au avut parte de meciuri care, teoretic, ar fi trebuit să fie foarte uşoare în etapa cu numărul 33. 

Fiorentina primit, acasă, vizita celor de la Torino (locul 16 din 20), în timp ce Napoli a întâlnit Cagliari (locul 10 din 20) pe teren propriu. Au ieşit două meciuri fantastice, care i-au încântat pe fani.

Fiorentina, egalată de la 3-0!

Pe „Artemio Franchi“, Fiorentina a pornit ca din tun şi avea 3-0 în minutul 33, după ce Cuadrado (8), Aquilani (16) şi Ljajici (33) şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Scorul la pauză a fost stabilit de Barreto, care a înscris ce părea a fi golul de consolare pentru Torino. 

În partea secundă însă, oaspeţii au făcut 3-3, prin Santana (56) şi Cerci (77). Când suporterii Fiorentinei priveau neputincioşi cum favoriţii lor sunt pe cale de a pierde două puncte mari, Romulo a adus victoria, în minutul 86!

VEZI GOLURILE MECIULUI FIORENTINA – TORINO

Napoli a învins, ca de obicei, în prelungiri

Dacă există o echipă în Europa care ştie să învingă dramatic, atunci acea echipă e Napoli. Fosta trupă a lui Maradona a fost condusă, la pauză, de Cagliari, însă a făcut o repriză secundă nebună.

Mai întâi, a egalat printr-un autogol (48), apoi a trecut în avantaj prin Cavani (64), pentru ca să fie egalată, aproape imediat, de Sau (71). Victoria celor de la Napoli s-a conturat în minutul 90+4, când Insigne a punctat pentru 3-2.

Napoli ocupă locul 2 cu 66 de puncte, la opt „lungimi“ de liderul Juventus, care are un meci mai puţin. 

Fiorentina ocupă poziţia a 4-a, care duce în Liga Europa, cu 58 de puncte. Totuşi, formaţia din Firenze poate spera chiar la Liga Campionilor, în condiţiile în care, ocupanta locului 3, AC Milan, are 59 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite