Istvan Kovacs, reacţie cu mult bun simţ: Ce a scris după valul de aprecieri la adresa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Istvan Kovacs are o imagine excelentă la nivel internaţional în acest moment
Istvan Kovacs are o imagine excelentă la nivel internaţional în acest moment

Centraul din Carei, în vârstă de 37 de ani, a avut o prestaţie stelară în Manchester City – Real Madrid (4-3), primind laude, atât în ţară, cât şi în presa internaţională.

Istvan Kovacs a arbitrat prima semifinală a Ligii Campionilor, însă prestaţia sa a fost demnă de o finală! Pentru că, după cum Adevărul a analizat aici, centralul român s-a descurcat impecabil la toate fazele grele pe care le-a avut de judecat.

Iar la 37 de ani, viitorul profesional al lui Istvan Kovacs sună excelent! Ceea ce au explicat doi coloşi ai arbitrajului aici. Aprecierile lor se adaugă celor din presa internaţională. Aici, ce s-a scris despre Istvan Kovacs reflectă perfect nivelul prestaţiei sale de pe „Etihad Stadium“.

Impresionat de aceste reacţii la adresa sa, după ce, acum zece zile era făcut praf după CFR Cluj – FCSB (0-1), Istvan Kovacs a avut o reacţie frumoasă pe contul său de Facebook.

Ce a scris Istvan Kovacs?

*Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimele zile şi mi-au transmis mesaje de felicitare după meciul de alaltăieri (n.r. - marţi). Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp că am reuşit împreună cu echipa mea să ieşim cu fruntea sus din acest meci istoric de UCL. Vă doresc tuturor multă sănătate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite